Prøv kostnadsfritt i 30 dager

Når du registrerer en konto hos oss så får du muligheten til å prøve epostadressen i 30 dager før du bestemmer deg for om du vil beholde den. Når det har gått 30 dager så vil du få en melding om at du må betale for å beholde adressen.

Dersom du vil beholde adressen så logger du inn, velger de tjenestene du vil ha og så gjennomfører du betalingen.

Dersom du ikke vil beholde adressen så trenger du ikke gjøre noen ting. Epostadressen vil automatisk bli slettet innen kort tid.